Beveiliger

Uw veiligheid staat bij ons voorop! De beveiliging van save or sorry stelt de hoogste eisen aan haar medewerkers. Bij binnenkomst ziet u dan ook de detectiepoortjes al klaar staan. De laatste kans om verboden goederen aan te geven voordat u door de gevreesde poortjes moet. En dan….gaat het alarm af! Het klamme zweet staat in uw handen. De beveiliging zal u enkele zeer belangrijke vragen stellen: heeft u misschien uitheemse diersoorten bij u? heeft u misschien toch verboden wapens bij u?

De uiterst serieuze blik van de bewaking geeft u toch een behoorlijk ongemakkelijk gevoel. Maar u vreest niet…u heeft immers geen verboden voorwerpen bij zich. Toch? U hart slaat over als de beveiling een zak drugs uit uw zak vist. De beveiling geeft u uiteraard ene uitvlucht…dat mooie gouden horloge bijvoorbeeld, of uw autosleutels. Na een flinke smeekbede van uw kant willen ze ook nog wel eens wat door de vingers zien. save or sorry blijkt behoorlijk corrupt, en zijn toch niet zo streng als ze lijken.

Lachen gieren brullen als u ziet dat 1 van uw gasten mee moet achter het kamerscherm om vervolgens te ontdekken dat uw gast een uitermate zeldzame slang de zaal in probeerde te smokkelen. Uw gast komt er vanaf met een waarschuwing maar wordt uiteraard wel op de lijst geplaatst van interpol. Een vakantie naar het buitenland zit er niet meer in.

De beveiligingsact is een leuke sfeerverhogende opener voor uw feestje. Of u nou met een klein of een groot gezelschap een feest viert. De beveiliging van save or sorry staat voor uw gasten klaar!

Voor meer informatie of een prijsopgaaf over deze act kunt u contact met ons opnemen.

Comments are closed.