De (deur)dichter

Meneer met u mooie blauwe jas,
Nu u binnen bent ben ik extra in mijn sas
Ik wens u dan ook veel plezier
Welkom op dit feestje hier.

De deurdichter, gekleed in een schitterende barokke jurk met een hoge pruik met bijpassende make-up improviseert gedichtjes voor en over u waar u bij staat. Niks staat van te voren op papier. Pure improvisatie! De deurdichter schud de persoonlijke gedichtjes zou uit haar mouw.

Een leuk gedicht als welkom bij de deur waar de deurdichter desgewenst champagne kan uitdelen of juist als afscheid bij uw feest waar de deurdichter naast een leuk gedichtje bedankjes mee kan geven als uw gasten het feest verlaten. Of wat dacht u van een winkelopening? Elke gast zal uw winkel niet snel vergeten nadat de deurdichter is geweest!

Deze gedichtjes kan de deurdichter ook bij u aan tafel komen maken zodat de deurdichter tussen uw gasten aan de tafels de mensen kan vermaken met haar impulsieve rijmende schrijfsels. Ook schrijft de deur dichter graag een persoonlijk grappig gedicht aan de hand van een aantal steekwoorden die u de deurdichter aangeeft. De deurdichter zorgt ervoor dat er een schitterend gedicht uit de pen zal rollen in luttele minuten. De deurdichter draagt desgewenst graag de gedichtjes voor onder begeleiding van een romantisch candlelight muziekje.

Een zeer veelzijdige act die u op verschillende manieren kunt inzetten tijdens u feest of bedrijfsuitje.

Voor 1000 mensen of voor 10 mensen…de deurdichter rijmt er de hele avond op los.

Iedereen zal met een lach op zijn of haar gezicht de zaal verlaten na een gedicht van de deurdichter.

Heeft u zelf een idee waar u de deurdichter graag voor zou willen boeken? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden.

De deurdichter kan ook gecombineerd worden met een ander typetje (gelijktijdig).

Comments are closed.