Gastvrouw Gina

De gezelligste, gekste en meest eh... aparte gastvrouw die u ooit heeft gezien. Naast gastvrouw fungeert ze ook als modeadviseur,psycholoog kapper en zelfbenoemde champagne specialist Gina heet u gasten hartelijk welkom en zal er alles maar dan ook echt alles aan doen om het uw gasten naar de zin te maken. Jas ophangen? Geen probleem. Een gezellig praatje? Ja hoor!

Gastvrouw Gina met haar uitbundige lach en een teveel aan rouge, wat Gina zelf een gezonde blos noemt, staat ze uw gasten vriendelijk te woord. Gina doet echt haar best maar kan het niet laten af en toe toch haar lippenstift bij te werken of even “snel” een privé belletje te plegen waar u naast staat. Gina heeft geen geheimen voor u. ook al zou u soms wensen dat ze die wel heeft.

verbaast u zich ook niet over het feit dat ze soms op handen en knieën de zaal rondkruipt om de oorbellen( een erfstuk) van haar oma te zoeken. Dit natuurlijk met veel bombarie want ze zijn veel geld waard. Gina weet echter wel gepaste afstand te houden van uw gasten, al zal deze gastvrouw af en toe toch even wat modeadvies of een compliment uitdelen want bij Gina ligt het hart echt op haar tong.

Een avond met Gina als gastvrouw is een avond die u en uw gasten zich nog lang zullen heugen.

Gina kan ook prima samenwerken met andere mensen dus ze kan ook geboekt worden met een extra gastvrouw mocht dat nodig of gewenst zijn.

Gastvrouw Gina is een leuk origineel typetje wat uw feestje net dat beetje extra kan geven en waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Wilt u meer informatie over het inhuren van gastvrouw Gina? Neem dan gerust contact met ons op!

Comments are closed.