Griezelfeest

Het is donker, u ziet alleen her en der spinnenwebben hangen, botten in de zaal liggen en vage schimmen van….ja van wat eigenlijk?. Er trekt een rilling over uw rug. Was het nou wel zo verstandig om hier naartoe te gaan? Had u niet beter knus thuis kunnen zitten? Maar het is al te laat!

Bij de deur wordt u opgewacht en welkom geheten door de gastheer/gastvrouw van vanavond.

Eigenaardige types die zo weggelopen lijken uit een spookhuis.

Ze bieden u een glibberig drankje( desgewenst met gedroogde meelwormen!) aan waarvan u geen idee heeft wat het is. durft u het aan?

U loopt de zaal binnen en zoekt een veilig plekje voor vanavond. Maar pas op! De spoken en griezels duiken overal op. Al zien ze er gevaarlijker uit dan ze zijn ze jagen u met hun verrassingsacties de stuipen op het lijf.

Als u van de schrik bekomen bent leggen de gastheer en gastvrouw uit wat u vanavond te wachten staat. Na een aantal toverspreuken en gebaren waarmee u leert de bozen geesten te weren gaan we van start.

Vanavond dompelt u zich onder in de wereld van heksen, spoken en tovenarij. Zo leert u vanavond toverdrank maken. Onze heksen weten tegen elke kwaal een remedie. Of wat dacht u van een drankje om iemand in een standbeeld te verandern?

Ook doen we de bezem estafette. Wie legt het snels het parcours af op een bezem? En voor de durfals onder u: tastkunde! Wat zit er in de black box waar u alleen uw hand in mag steken? Een oogbol of een dode muis? Ontdek het vanavond tijdens deze griezelavond.

Indien gewenst kunt u vanavond nog ook nog de mysterieuze waarzegster bijboeken die met haar glazenbol een blik in de toekomst werpt. Of laat u liever uw hand lezen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor mensen met stalen zenuwen en natuurlijk een dosis humor is dit een spannend programma! (Niet voor kinderen onder de 12 jaar!)

Comments are closed.