Hollandse avond

Een op en top Hollandse avond met zeer diverse mogelijkheden. Naast de oer-Hollandse aankleding met tulpen, klompen, kazen en andere kneuterige Nederlandse typische snuisterijen. Met deze Hollandse avond kunt u echt alle kanten op.

Speelt u graag een leuk spel gebaseerd op het bekende tv programma: Ik hou van Holland? Of heeft u liever een oerhollandse karaoke met Nederlandse meezingers en heerlijke levensliederen gepresenteerd door Gerda onze eigen karaoke koningin!

Ook kunt u deze avond oud Hollandse spelen doen in teams. Even terug naar grootmoeders tijd met o.a. dukaat werpen, het altijd leuke spijkerpoepen, ezeltje prik en een parcour steltlopen? Slechts een greep uit de Oudhollandse spelen die wij u kunnen aanbieden.

Ook een spelprogramma met ludieke spellen zoals haringhappen, kaasblokwerpen, en de kruitkoekestafette behoort tot de mogelijkheden. Een hilarische avond waar u nog lang over na zult praten.

Of wat dacht u van een bingo onder het genot van lekkere droge worst en kaas met een zilveruitje en een lekkere lik mosterd, gepresenteerd door onze enthousiaste Betty van het alom bekende Betty’s bingopaleis. De slogan is ook niet voor niks: in Betty’s bingopaleis heeft u altijd prijs.

Niemand gaat met lege handen naar huis bij deze Hollandse avond. Of u nu bingo speelt of kiest voor een karaoke avond met fijne meezingers, iedereen krijgt bij het afscheid een leuk presentje mee naar huis als aandenken aan deze Hollandse avond.

Heeft u zelf een leuk idee die u graag voorbij ziet komen tijdens deze avond? Laat het ons dan weten! Wij denken graag met u mee om deze Hollandse avond de invulling te geven die past bij uw wensen.

Comments are closed.