Hollywood experience

U gaat vanavond naar een leuk feestje. Misschien een bedrijfsfeestje, ene feestje van vrienden of een bruiloft. “gewoon”lekker samen een hapje en drankje nuttigen voor een gezellig samenzijn.

Maar wacht! Niks is “gewoon”aan deze avond. Het spreekwoord:doe maar normaal dan doe je gek genoeg” gaat vanavond niet op. Want vanavond gaan we over de top!

Buiten ligt de rode loper al voor u uitgerold, een paparazzi fotograaf kiekt wat leuke foto’s van u en uw gezelschap. U wordt onthaald als een heuse ster.

Als u de zaal enigszins nog wat beduusd binnenkomt waant u zich op de filmset van een heuse Hollywood film.

U vraagt zich af waar u in hemelsnaam beland bent.

Na het eerste kopje koffie en thee komt Jennifer Andersom, een zeer bekende styliste in LA en omstreken bij u aan tafel langs om nog even de puntjes op de i te zetten wat betreft uw outfit kapsel en make up.

Ondertussen legt Jennifer uit dat er vanavond ene oscar te winnen valt. Moet u zich voorstellen! U de nieuwe Hollywoodster, op alle covers, in de vetste films en miljoenen op de bank…. terwijl u weg droomt bij dit beeld moet er natuurlijk wel eerst een oscar verdiend worden.

Uw acteertalent wordt onder de loep genomen door niemand minder dan Quinten Tarantula. Een zeer bijzonder artistieke ietwat eh... bijzondere regisseur.

U wordt in teams ingedeeld en krijgt als team een film toebedeeld met een korte beschrijving van het verhaal. Met behulp van Quinten en Jennifer maakt u als team uw eigen scene.

Natuurlijk zijn er rekwisieten, kleding en pruiken voorhanden. Alles voor de kunst noemt Quinten dat.

Naast het repeteren is er natuurlijk nog genoeg tijd tussendoor om bij te kletsen met u gezelschap.

Aan het eind van de avond voert iedereen zijn scene op en dan……is het wachten op het oordeel van Quinten en vooruit… ook een beetje van Jennifer.

Welk team gaat er met de oscar vandoor voor beste scene? Wie wint de oscar voor beste vrouwelijke/mannelijke hoofdrol?

Bloedstollend spannend!

Comments are closed.