Jaren 60/70

Vanavond staat helemaal in het teken van de vredevolle roerige jaren 60 en 70. Flowerpower, wijde pijpen, veel felle kleuren, blote voeten en swingen!

U komt binnen in de zaal die is omgetoverd tot een jaren 60/70 disco. Bij binnenkomst wordt u opgewacht door de gastheer en gastvrouw gekleed in wijde pijpen, veel kettingen een bloemenkrans op hun hoofd en natuurlijk zoals het de ene echte jaren 60/70 liefhebber betaamt op blote voeten. Ze heten u vredig welkom met een heerlijk flowerpower cocktaildrankje.

U neemt plaatst in de zaal of gelijk op de dansvloer. Wat u wilt!

Vanavond is er een dj die de leukste en swingengste hits uit de jaren 60 en 70 voor u ten gehore brengt. Uiteraard zijn verzoekjes van uw gezelschap welkom. De dj, ook helemaal uitgedost in het jaren 60 en 70 thema zal met veel plezier uw verzoekjes inwilligen zodat u weer even weg kunt dromen bij de liedjes uit de goeie oude tijd.

Bij het jaren 60/70 feest staat de muziek centraal. Deze avond kan indien gewenst ook ingevuld worden met een jaren 60/70 (muziek) quiz als onderbreking maar als u liever de hele avond de voetjes van de vloer heeft of liever vanaf de zijlijn toekijkt is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Zoals u leest kunt u met deze thema-avond verschillende kanten op. Neem gerust contact met ons op als u zelf een idee of invulling heeft. Voor verdere vragen over deze swingende gezellige avond kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Comments are closed.