Kroegentocht met tante Sjaan

Tante Sjaan. Wie in Zwolle kent haar niet? De gezellige, ietwat gekke tante Sjaan die elke avond wel in één van de vele gezellige kroegjes in Zwolle te vinden is. Ze noemen Sjaan niet voor niks de nachtburgemeester van Zwolle.

Van bruine kroeg tot Rockcafé, van hippe lounge tot een klassiek deftige brasserie,tante Slaan kent ze allemaal. Zwolle heeft naast de vele kroegjes ook genoeg historische bezienswaardigheden. Tijdens de kroegentocht waarbij u naar 8 verschillende kroegjes gaat (naar wens kunnen daar horecagelegenheden aan toegevoegd worden of er kan gekozen worden voor minder horecagelegenheden) zal tante Sjaan u langs tal van historische monumenten leiden waar ze de mooiste verhalen over kan vertellen. De Peperbus, de Sassenpoort, tante Sjaan kent alle ins en outs.

Tante Sjaan is al jaren een graag geziene gast in de Zwolse horeca, met haar gezelligheid, gastvrijheid en mooie verhalen wind ze iedereen om haar vinger. Gaat u met tante Sjaan op kroegentocht? Dan zal zij zorgen dat er in de kroegjes die jullie gaan bezoeken een heerlijk drankje klaarstaat. In elke kroeg is het weer een verrassing wat u voorgeschoteld krijgt. Ook aan de mensen die (liever) alcoholvrij drinken is er natuurlijk gedacht.

Tante Sjaan kan zowel grote als kleine groepen rondleiden door Zwolle. De kroegentocht is een standaardtocht van 3 uur. Dit kan naar wens korter of langer zijn. Ook is er de mogelijkheid om de kroegentocht af te sluiten met een heerlijk buffet in één van de kroegjes. Ook kan er vooraf gegeten worden om alvast een bodempje te leggen voordat tante Sjaan jullie meeneemt op een stevig avondje stappen. Zelf ene leuk idee om tante Sjaan aan toe te voegen? Laat het ons gerust weten.

Gezelligheid alom tijdens deze verrassende kroegentocht. (Drankjes zijn inbegrepen bij de prijs!)

Bel of mail gerust voor een offerte!

Comments are closed.