Moordavond

U denkt vanavond een gezellig ontspannen avondje te hebben, de bingokaarten worden uitgedeeld door de lieve ietwat chaotische bingodame Merel. de bingomolen draait en Merel roept enthousiast de nummers op. haar assistent Margriet, een nieuwe collega van Merel neemt het halverwege maar over want Merel ziet toch wat bleek....niet alleen bleek, ze wordt kortademig en slaat wartaal uit en dan.....valt Merel dood neer! tot zover blijkbaar het ontspannen avondje. Wat is hier aan de hand? De bingo wordt acuut stopgezet, de politie wordt gebeld en....niemand mag de zaal verlaten!

Dan komt de politie binnen, het lijk wordt afgevoerd ( een paar sterke mannen of vrouwen van uw gezelschap worden ingeschakeld) er wordt nog geprobeerd te reanimeren maar agent de Grijp constateert dat Merel dood is, sterker nog de Grijp vermoed een misdrijf op basis van zijn jarenlange ervaring binnen de recherche. het lijk wordt afgevoerd ( een paar sterke mannen of vrouwen van uw gezelschap worden ingeschakeld) en uw feestruimte is nu officieel een plaats delict!

Iedereen in de zaal kan dit natuurlijk gedaan hebben, dus iedereen is verdacht. ja...ook u!

Met de informatie over de gasten van uw groep die u ons van te vore aanlevert, voelt agent de Grijp iedereen eens flink aan de tand... ook schakelt agent de Grijp uw groep in bij het oplossen van vraagstukken waar hij zelf het atwoord niet op weet. zo is er een brief met vreemde tekens gevonden op het lijk. en wat deed merel meet een foto van 1 van u gasten in haar agenda? kende ze uw gezelschap misschien? in de loop van de avond zal dudielijk worden met hulp van uw gezelschap wat er nou precies gebeurd is met die arme Merel. tussen de verhoorrondes van de Grijp door heeft u tijd genoeg om heerlijk ontspannen bij te kletsen met uw gasten en indien u er een diner of een buffet bij heeft geboekt zal er genoeg tijd zijn om te eten.

wie lost vanavond dit mysterie op? en...wie van het gezelschap verdwijnt naar de gevangenis nadat hij door de politie in een echt boevenpak is gestoken?

Comments are closed.