De nieuwe buren op uw feestje

Buren…..waar ben je zonder een goede buur?

Daarom zijn ze vanavond ook op uw feest! Uw nieuwe buren wonen net een paar dagen naast u. Ze nemen gemakshalve maar aan dat ze vast wel welkom zijn op het feest van de persoon in kwestie want ja ze zijn per slot van rekening de buren nietwaar?

Ze komen uiteraard niet met legen handen. Sterker nog. Ze hebben een opklapbare picknick tafel bij zich en hun eigen drankjes en hapjes. U had immers niet op ze gerekend. Aangezien ze u nog niet zo goed kennen maar toch een passend cadeau willen geven zullen ze deze avond uw gasten op de foto zetten met de attributen die ze hebben meegenomen. Alle gasten worden op de foto gezet door de buren. Dit doen ze terwijl ze de zaal doorlopen. Waardoor u ook genoeg tijd overhoud om bij te kletsen met uw gezelschap. Of lekker kunt dansen op de muziek?

Hilarische taferelen met pruiken, brillen , kostuums e.d. volgen. De foto’s worden dezelfde avond ter plekke geprint, ingelijst en aangeboden aan de eregast van het feest zodat hij/zij een blijvende herinnering hebben aan deze memorabele avond.

Dit avondvullend programma duurt 3,5 uur. Korter of langer is uiteraard bespreekbaar.

Voor prijzen stuurt u gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op!

Comments are closed.