Piratenfeest

Schip ahoi! Schip ahoi! Vanavond bent u beland in een waar rovershol. Het rovershol van de piraat Simon de Danser en zijn kornuiten.

Deze brute norse piraat staat u op te wachten bij de deur met zijn ooglap over zijn ene niet bestaande oog en zijn roverskostuum. Van Simon krijgt u een ouderwetse borrel aangeboden (een schelvispekel of een jenever naar keuze) en een echte ooglap.

daarna dan mag u plaats nemen in de zaal.

U ziet het nu pas…de zaal ligt vol roversgoed. Overal liggen gouden munten, schitterende parelkettingen en het mooiste edelmetaal. Alles buitgemaakt door piraat Simon de Danser en zijn trouwe kornuiten. Simon vertelt u trots over alle zeeslagen die hij heeft gewonnen, alle schepen die hij tot zinken heeft gebracht en alle vrouwen die hij van de arme scheepslieden heeft afgetroggeld. Hij doet dit met zoveel humor dat u deze piratenschurk ondanks zijn foute wandaden toch het voordeel van de twijfel gunt.

Simon en zijn kornuiten willen u vanavond graag kennis laten maken met de piraterij, hij kan wel wat nieuwe kornuiten gebruiken op zijn schip de Zwarte parel. U wordt ingedeeld in teams en gaat uw kennis testen over de piraterij, u gaat dukaatwerpen, goudblokheffen en natuurlijk zal een potje zwaardvechten niet ontbreken. In wie van jullie landrotten schuilt een echte piraat? Welk team mag zich vanavond aansluiten bij de bemanning van de zwarte parel onder leiding van kapitein Simon de Danser?

Uiteraard is er voor het winnende team een leuke toepasselijke prijs te winnen. Wie gaat er met de schatkist vandoor?

Tussen de spellen door is er voor uw gezelschap genoeg tijd om indien gewenst te eten en te drinken of gewoon heerlijk bij te kletsen. Een leuke thema avond voor jong en oud!

Wilt u graag iets persoonlijks aan deze avond toevoegen of er een verandering in aanbrengen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Comments are closed.