Tropical avond

Tropische vogels, wuivende palmbomen en op de achtergrond een swingend muziekje.

U bent beland op de tropical avond!

Bij de deur wordt u welkom geheten door de gastheer of gastvrouw in aanstekelijke zomerkleding.

U krijgt een heerlijke tropische welkomstcocktail met vers fruit. Natuurlijk krijgt u een mooie hula krans omgehangen om de feeststemming nog wat te verhogen.

Als iedereen in de zaal zit en zijn of haar tropische cocktail heeft genuttigd is het tijd voor de uitleg van vavond.

Wat staat u op deze zwoele tropical party te wachten?

Er zijn voor dit feest verschillende mogelijkheden. Misschien heeft u zin in een actief spellenprogramma, of wilt u juist heerlijk bijkletsen met uw gezelschap en volgt er halverwege avond een korte onderbreking met limbodansen? De keus is aan u.

De spellen die op deze avond gedaan kunnen worden zijn het kokosnootbowlen, het tropisch vis vangen, het limbo dansen en nog een aantal spellen die in het teken staan van tropische sferen.

Ook is het mogelijk om een cocktail bar bij te boeken tegen meerprijs waar een professionele cocktailshaker de heerlijkste cocktails ( ook alcohol vrij!) voor u bereid.

Wat dacht u van een heerlijke blue lagoon met gecrusht ijs? Of een tropische jungle-fever met verse ananas? Liever zelf een cocktail maken? Ook dat kan!

Er kan een workshop cocktailshaken bijgeboekt worden voor u gezelschap. U leer dan cocktails maken van een professionele barman gespecialiseerd in het shaken van diverse cocktails.

Zoals u leest zijn er vele mogelijkheden om de tropische avond in te vullen.

Uiteraard is er voor welk onderdeel van de avond een leuke prijs te winnen.

Wie kan het laagst limbodansen, die persoon gaat met de gouden hula krans naar huis!

Of wint u misschien de cocktailset zodat u thuis nog eens kan na genieten van de tropische cocktails die u weer mee zullen voeren naar de parelwitte stranden en de blauwe warme zee?

Comments are closed.