Pleegirl Patrica

Typetje schoonmaakster

Hoe het ook zij, waar u ook bent u zult af en toe gebruik willen maken van het toilet. Niks bijzonders… totdat u pleegirl Patries tegenkomt.

Met haar schoonmaakuitrusting waar menig schoonmaakster jaloers op zijn, haar weelderige blonde haar met krulspelden, en haar plat Rotterdamse accent maakt zij uw toiletbezoek tot een feestje.

Pleegirl Patries zal zorgen dat het u aan niks ontbreekt voor tijdens en na uw toiletbezoek. Naast blinkend schone toiletten waar u gerust uit de pot kan drinken zoals Patries dat graag zegt, voorziet zij u ook van wijze levens en liefdesspreuken. Voor iedereen heeft Patries in de grabbelton een wijze of opbeurende levensles of een spreekwoord die ze graag nog even voorziet van haar eigen commentaar. Daarnaast staat haar gezellige tafeltje vol met diverse luchtverfrissers, deodorant voor de dames en de heren, verschillende snoepjes, en frisse pepermuntjes.

Mocht u onverhoopt toch even wachten voordat u aan de beurt bent bij de wc? Geen probleem! Patries kletst graag met u over alles wat u bezighoudt. Ze voorziet u ook graag van de laatste roddels uit glamourland van binnen en buitenland. Pleegirl Patries heeft ook leuke accessoires meegenomen zodat u zich kan lekker uitdossen om vervolgens op de foto te gaan. Patries maakt deze foto graag voor u. alles om uw toiletbezoek tot een feestje te maken!

Een plee probleem? Patries lost het voor u op! Patries neemt haar werk in de sanitaire voorzieningen dan ook uiterst serieus.

typetje Pleegirl Patries is leuk voor een avondvullend programma. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om Patries een uurtje uit te nodigen bij uw gezelschap. Heeft u zelf een idee of heeft u nog vragen over dit typetje? Neem dan gerust contact met ons op.

Comments are closed.