Asoserveerster

Typetje serveerster

U komt binnen en ziet het personeel de buffeten klaarzetten, de glazen schikken en de drankjes inschenken. Maar naarmate de avond vordert merkt u op dat er een toch wel een erg bijzondere serveerster tussendoor loopt.

Terwijl u aan tafel geniet van uw hapje en/of drankje schuift de serveerster bij u aan tafel. Ze heeft dorst: of ze misschien even een slokje van uw drinken mag? Nog voordat u wat kan zeggen drinkt ze u glas leeg! Uiteraard haalt de serveerster een nieuw glas voor u maar niet voordat ze haar nagels even bijvijlt in uw bijzijn.

Geen gespreksonderwerp is haar te gek, ze vraagt u het hemd van het lijf en is niet te beroerd om zelf ook een duit in het zakje te doen. Ze blijft echter nooit laat hangen want ze moet natuurlijk even regelmatig bellen met de oppas, haar moeder en vele andere “vrienden”.

Aan alle tafels komt ze vragen of alles naar wens is om vervolgens erachter te komen dat uw haar wel wat volume kan gebruiken. Deze serveerser is van alle markten thuis dus pakt ze haar haarlak uit haar gouden handtas terwijl ze eerst nog even wat mondverfrisser in haar mond spuit in uw bijzijn.

de gebrekige etiquette van deze serveerster snel opgemerkt door het overige personeel. Nadat ze nog even snel wat van het buffet pikt en met haar mond vol u haarfijn uit de doeken doet over haar affaire met een bekende voetballer vind het personeel het genoeg geweest.

De “serveerster” wordt vriendelijk doch dringend verzocht de zaal te verlaten, haar proefavond zit er op en ondanks de hilarische taferelen die ze teweeg heeft gebracht wordt ze toch ernstig ongeschikt gevonden voor de functie van serveerster. Met een uitbundig vaarwel wenst ze u nog een fijne avond en verdwijnt dan uit de zaal.

Een geweldig typetje voor een hilarische avond. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Comments are closed.