Western

vanavond bent u te gast in de Crazy Wild west saloon. u wordt ontvangen bij de deur met een heerlijk drankje van 1 van onze cowboys of cowgirls. de westernmuziek staat op een aangenaam volume, de Amerikaanse vlaggen, cactussen en sombrero's ontbreken natuurlijk niet op deze avond. nadat u uw plekje in de zaal heeft gevonden leggen de cowboys en girls het programma voor de westernavond aan u uit. Vanavond wordt u getest op uw western kennis en of u de vaardigheden heeft om een echte cowboy of girl te worden. daarnaast zoeken we een nieuwe sherrif. misschien iets voor u?

maar voordat we de nieuwe sherrif gaan benoemen gaan we eerst diverse opdrachten doen! wie is vanavond de deelnemer die zich aan het eind van de avond de nieuwe sheriif mag noemen? de cowboys en girls delen uw gezelschap in in teams. en dan....let the games begin!

Er is voor een ieder wat wils, van actief tot denkwerk en van dansen tot lekker aan de kant tussen de catussen en sombrero's met een drankje alles bekijken. vanavond gaat u onder andere

  • koemelken
  • schieten in de schiettent
  • goudblokheffen
  • countrydansen
  • cactus gooien
  • een westernquiz spelen

Er zijn individuele prijzen te winnen bij elk onderdeel, wie wordt de beste koemelker? wie schiet alle kogels met een luchtbuks in de roos? uiteindelijk wordt de persoon met de hoogste scores benoemt tot sherrif met een mooie cowboyhoed en een sherrifster, die beide mee naar huis mogen! daarnaast krijgen alle winnaars een mooi ingelijst certificaat mee naar huis.

voor meer informatie over deze thema-avond kunt u contact met ons opnemen.

Comments are closed.