Workshops & Trainingsacteur

Workshops

TropicalEntertainmentbureau de Buurvrouw heeft in de loop der Jaren veel samenwerkingspartners om zich heen verzameld. Zelf heeft de buurvrouw jarenlang theater gemaakt en hier ook een opleiding voor gevolgd. De buurvrouw zelf is gespecialiseerd in improvisatietheater en theatersport workshops ( wat u misschien wel herkent van het tv programma de Lama’s).

Daarnaast kunt u bij ons ook andere workshops boeken. Een greep uit het assortiment: wij hebben een professionele cocktailshaker die workshops cocktail maken geeft. Zo tovert u zelf de geweldigste drankjes tevoorschijn om uw volgende feestje.

 

EtagèreOf wat dacht u van een workshop, etagères maken zodat u op een leuke en bijzondere manier uw gasten koekjes of bonbons bij de koffie kunt aanbieden.

Ook voor kinderen hebben we diverse workshops en kunnen wij desgewenst de locatie voor u boeken. Een workshop kan in sommige gevallen ook aan huis gegeven worden.

Belt u gerust voor meer informatie en de mogelijkheden.

Trainingsacteur

De buurvrouw is al ruim 7 jaar trainingsacteur op diverse hogescholen en bedrijven. Een trainingsacteur wordt bijvoorbeeld ingezet als een examenonderdeel of tijdens een bedrijfscursus.
Een trainingsacteur kan binnen een training voor bijvoorbeeld een zorginstelling de rol van een cliënt spelen en zo kunnen de medewerkers bijvoorbeeld slecht nieuws gesprekken oefenen.

Mocht u meer informatie willen dat kunt u contact opnemen met de buurvrouw.